Skip to the content

SYNG DIG GLAD


Kom og vær med i et fællesskab med fokus på sangglæde og godt humør

SYNG DIG GLAD er et tilbud til alle, der er udfordret med deres lunger på den ene eller anden måde - eller blot har lyst til at synge sammen med andre. Alle kan være med i koret uanset alder, fysiske udfordringer og sangstemme – hver fugl synger med sit næb. 

Vi arbejder med at styrke åndedrættet gennem øvelser, der træner brystkassens smidighed og de muskler, vi bruger ved sang og tale for at opnå en større frihed og kontrol under vejrtrækning og ved stemmebrug. Det kan være særligt gavnligt for personer med astma, KOL eller andre lungesygdomme, som kan føre til nedsat lungefunktion. 

At synge sammen med andre har mange andre gode sideeffekter for krop og sjæl - følelsen af at få mere energi i hverdagen, styrkelse af koordination og fællesskab ved synkronisering af vejrtrækning og hjerterytme samt generelt mere fysisk og psykisk velvære m.m.

Det kræver ingen tidligere erfaring med korsang at være med i fællesskabet, og man kan begynde med det samme. Vi synger sange fra nær og fjern - som bl.a. sange af bl.a. Kai Normann Andersen, Tim Christensen, Anne Linnet, Alberte, Kim Larsen, Elvis og mange flere.

Underviser
Rikke Nybo

Undervisningstidspunkt
Mandag kl. 13.15-14.15

Undervisningssted
Ishøj Kulturskole

Pris
90 kr. pr. måned / 855 kr. for hele sæsonen (1. sept. - 15. juni)


Tilbage