Skip to the content

Cookies & privatlivspolitik


Cookies

 

Hvad er cookies?

En cookie er et lille stykke tekst, der gemmes på din computer, telefon eller hvad du bruger til at surfe på internettet med og har det formål, at hjemmesiden kan genkende din computer, næste gang du besøger siden. Cookies har mange anvendelsesmuligheder, men bruges grundlæggende til at gemme informationer om dig på din computer. Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger om dig. Cookies kan ej heller indeholde virus eller lignende programmer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du kunne risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
 

Disse cookies anvender vi

Ishøj Kulturskoles hjemmeside anvender kun to cookies:

  • __cfduid - som er en funktionel cookie, der får systemet til at virke, og som fjernes igen, når du forlader stedet.

  • cookieNotice - som er den cookie, der sættes, når du accepterer cookies på sitet (fjernes igen efter 365 dage max).

Sådan sletter du cookies og afviser dem fremover

Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra hjemmesiden, skal du, under internetindstillinger i din browser, vælge avancerede cookieindstillinger, og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.


Privatlivspolitik

 

Oplysning om Ishøj Kommunes behandling af dine personoplysninger


Ishøj Kommune opbevarer dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding i Ishøj Kulturskole, og de oplysninger du har givet ved henvendelse på mail. Dette har vi som dataansvarlige pligt til at oplyse dig om efter databeskyttelsesforordningens artikel 134. Hjemlen for at behandle personoplysningerne er samtykke, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a. 
Dine oplysninger i forbindelse med din tilmelding i kulturskolen opbevares så lang tid, du er aktiv i Ishøj Kulturskole. Hvis dine oplysninger indgår i behandlingen af en sag, gemmer vi oplysningerne så længe, det er nødvendigt i forbindelse med sagsbehandlingen, hvorefter oplysningerne slettes eller arkiveres i henhold til gældende lovgivning. I forbindelse med henvendelser på mail gemmer vi dine oplysninger i den tid, det er nødvendig for at besvare din henvendelse. 

Dine rettigheder i forbindelse med behandlingen
Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger kommunen behandler om dig (indsigtsret i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 15).
Du har ret til at få rettet/slettet oplysninger om dig, som er urigtige (databeskyttelsesforordningens artikel 16 og 17). Rettighederne udøves ved at kontakte institutionen eller databeskyttelsesrådgiveren.

Kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver
Hvis du har spørgsmål til eller er utilfreds med, hvordan kommunen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

Daniel Bach
Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening
Bygaden 2
2630 Taastrup
Telefon 23990519

Klageadgang
Hvis du er utilfreds med kommunens behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at klage over behandlingen. Klagen kan indgives skriftligt, mundtligt eller telefonisk til Ishøj Kommune.
Du kan også klage direkte til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.